Contact gegevens:

Direct Sun Service
Kleiwerf 143
2405 HT Alphen aan den Rijn

Telelefoon : 0172-741501

info@directsun-schoonmaak.nl

IBAN : NL21INGB 075.69.29.636
KvK nr. 27321599
BTW nr. NL 181144013 B02


Markiezen reinigen | Direct Sun


Markiezen Reinigen

Markiezen reinigen in heel Nederland. Markies schoonmaken luifel, markiesdoek reiniging bespaart. Stof reinigen van markiezen doek zonneluifel schoonmaken verlengt de levensduur.


Na reiniging van het markies doek luifel of zonnetent impregneren wij de zonnewering stof opnieuw. Hierdoor wordt het doek van uw markiezen weer beschermt tegen vocht, vuil en UV straling .


Doek van markiezen of luifel vervangen is zeer kostbaar en niet nodig. De markies-stof is vuil maar niet versleten. Markiezen schoonmaken bespaart hoge kosten. Als je kleding vies is vervang je die toch ook niet, nee dan was je ze, maakt de stof schoon. Uw zonneluifel of markiezen laten reinigen is tevens ook veel duurzamer.Markies schoonmaken op locatie.

U betaalt alleen volledig als u tevreden bent anders niet

Wij reinigen uw markiezen bij u aan huis. We reinigen eerst een stukje van uw markiesdoek. Vervolgens geeft u aan of u tevreden bent met het behaalde schoonmaak resultaat. JA gaan we door, NEE stoppen we met reinigen vervalt de opdracht en betaalt u slechts een kleine vergoeding voor de gemaakte kosten. U weet dus vooraf of u achteraf tevreden zal zijn met het reiniging resultaat van de markiezen.Werkwijze zonwering reinigen

De markiezen stof wordt aan de buiten en binnenzijde grondig gereinigd met een speciaal ontwikkelt schoonmaakmiddel voor zonweringdoek. Het markies doek en frame wordt schoongemaakt en na reiniging wordt het markiezendoek opnieuw geïmpregneerd. Zowel uw ramen als die van aangrenzende panden worden gezeemd en het terras wordt schoongespoten.Impregneren markies doek.

Het doek van markiezen wordt door de fabrikant geïmpregneerd. Dit is een coating welke het markiesdoek beschermt tegen vuil, vocht en UV straling. Na ca 4 jaar is deze beschermlaag door de weersinvloeden versleten en de stof niet langer tegen vocht, vuil en groene aanslag beschermd.


Het vuil dringt dan tot diep in de vezel door, het doek verkleurd, de stof wordt poreus, het stiksel verteerd en laat los, groene aanslag ontstaat en het “weer” trekt in de stof


  • Vuil blijft op de markiezen stof liggen en dringt niet door tot diep in de vezel.
  • Maakt het markies waterafstotend dit voorkomt o.a. weerplekken in het doek.
  • Beschermd het doek van het markies tegen uv straling, de zon. Uv straling verkleurd uw markies stof en tast de stof aan waardoor deze poreus wordt.