Contact gegevens:

Direct Sun Service

Stuifzwam 7
2403HL Alphen aan den Rijn
Tel nr. 0172-741501

ABN/AMRO 54.50.33.780
KvK nr. 27321599
BTW nr. NL 181144013 B01


Zonnescherm Reinigen


Direct Sun Service reiniging is gespecialiseerd in het schoonmaken van zonwering, zonnescherm of markiesdoek op locatie door heel Nederland voor 1 prijs en schoonmaken van uw zonwering bespaart u honderden euros.

Schoonmaken van uw zonnescherm / markiesdoek is specialistisch werk, en dat weten wij als geen ander. Door gebruik van de juiste schoonmaakmiddelen kunnen wij u een ongekend resultaat bieden.

Ondanks het feit dat u tevreden bent met het behaalde resultaat van de reiniging zijn wij dat niet, en zijn wij dagelijks op zoek, en testen wij nieuwe schoonmaak middelen. Hierdoor kunnen wij u het best te behalen eindresultaat bieden en zo uw zonwering/markies weer laten stralen, en elke zonwering, zonnescherm of markies, is het schoonmaken waard.

Door onze unieke formule betaalt heel Nederland dezelfde prijs. Woont u in Limburg of Groningen, iedereen betaalt dezelfde prijs, dus u betaalt nooit teveel of meer dan een bedrijf die de schoonmaak van zonwering als bijzaak ziet en hier niet de juiste kennis voor in huis heeft.Groene aanslag zonwering verwijderen.


Indien het zonweringdoek van uw markies, zonnescherm groen is geworden, algen -mossen aanslag, is dit nagenoeg schoon te krijgen. Algen- mossen zijn plantjes waarvan de wortel zich diep in de vezel van uw zonweringdoek nestelt. Als de algen- mossen alleen aan de oppervlakte wordt schoongemaakt zal deze snel op uw zonwering, markiesdoek terug komen omdat de wortel niet is verwijdert.

Net als onkruid in de tuin, als je de wortels in de grond laat zitten groeit deze zo weer aan. Door gebruik van Direct Green worden de algen- mossen tot in de wortel gedood, waardoor deze niet de kans heeft direct weer te groeien. Hierdoor zal de groene aanslag dan ook veel langer wegblijven omdat deze zich opnieuw moet nestelen en ontwikkelen.Impregneren zonneschermdoek.


Na het reinigen kan het zonneschermdoek weer opnieuw worden ge´mpregneerd. Dit is een beschermlaag welke het doek van uw zonnescherm, markies weer vuilwerend en waterafstotend maakt.

Tevens stopt het, het vormen van vlekken en schimmels, en beschermt het zonweringdoek tegen UV- straling van de zon waardoor het zonweringdoek nauwelijks verkleurd of porreus wordt en dus langer mee gaat.

Het vuil blijft dan op het zonneschermdoek liggen en trekt niet de vezel in. Door af en toe bij een klein regenbuitje uw zonnescherm, markies uit te laten hangen zal het vuil eraf spoelen. Ook algen- mossen hebben door deze laag minder vat op het zonweringdoek omdat deze zich moeilijk kunnen aarden.

Impregneren na schoonmaken staat dus voor een duurzaam resultaat. Uw doek gaat jaren langer mee na reiniging en is vele malen goedkoper dan vervanging. U heeft wel degelijk baat bij onderhoud welke tevens kostenbesparend is.