Contact gegevens:

Direct Sun Service
Kleiwerf 143
2405 HT Alphen aan den Rijn

Telelefoon : 0172-741501

info@directsun-schoonmaak.nl

IBAN : NL21INGB 075.69.29.636
KvK nr. 27321599
BTW nr. NL 181144013 B02


Zonnescherm Reinigen & Impregneren | Direct Sun


Direct Sun Service zonwering reiniging is gespecialiseerd in het schoonmaken van zonwering, zonnescherm, markiesdoek en luifel op locatie door heel Nederland voor 1 prijs. Zonwering laten schoonmaken bespaart. Zonneschermdoek markiezen of zonneluifel, elke zonwering - markies is het reinigen waard.

Professioneel Zonwering laten Reinigen


Schoonmaken van zonwering, markiesdoek zonneluifel en parasol is specialistisch werk, dat weten wij als geen ander. Door gebruik van de juiste schoonmaakmiddelen bieden wij u een ongekend resultaat. Zonwering reiniging is een vak ONS vak !

Ondanks het feit dat u tevreden bent met ons behaalde reiniging resultaat zijn wij dagelijks op zoek, en testen wij nieuwe schoonmaakmiddelen. Hierdoor kunnen wij u het best te behalen schoon resultaat bieden en zo uw zonwering-markies weer laten stralen.

Door onze unieke formule betaalt heel Nederland dezelfde prijs. Woont u in Limburg of Groningen, iedereen betaalt dezelfde prijs, dus u betaalt nooit teveel of meer dan een bedrijf die de schoonmaak van zonwering als bijzaak ziet en hier niet de juiste kennis voor in huis heeft.Groene aanslag zonnescherm verwijderen.


Indien het zonweringsdoek van uw markies, zonnescherm of luifel groen is geworden is dit nagenoeg geheel schoon te krijgen. Algen- mossen zijn plantjes waarvan de wortel zich diep in de vezel van uw zonweringdoek nestelt. Als de algen- mossen alleen aan de oppervlakte wordt schoongemaakt zal deze snel op uw zonwering, markiesdoek terug komen omdat de wortel niet is verwijdert.

Net als onkruid in de tuin, als je de wortels in de grond laat zitten groeit het zo weer aan. Door gebruik van Direct Green worden de algen- mossen tot in de wortel gedood, waardoor deze niet de kans heeft direct weer te groeien. Hierdoor zal de groene aanslag dan ook veel langer wegblijven omdat deze zich geheel opnieuw moet nestelen en ontwikkelen.Zonnescherm Doek Impregneren.


Na het reinigen kan het zonneschermdoek weer opnieuw worden geïmpregneerd. Dit is een beschermlaag welke het doek van uw zonnescherm, markies weer vuilwerend en waterafstotend maakt.

Tevens stopt het, het vormen van vlekken en schimmels, en beschermt het zonweringdoek tegen UV- straling van de zon waardoor het zonweringdoek nauwelijks verkleurd of poreus wordt en dus langer mee gaat.

Het vuil blijft dan op het zonneschermdoek liggen en trekt niet de vezel in. Door af en toe bij een klein regenbuitje uw zonnescherm, markies uit te laten hangen zal het vuil eraf spoelen. Ook algen- mossen hebben door deze laag minder vat op het zonweringdoek omdat deze zich moeilijk kunnen aarden.

Impregneren na schoonmaken staat dus voor een duurzaam resultaat. Uw doek gaat jaren langer mee na reiniging en is vele malen goedkoper dan vervanging. U heeft wel degelijk baat bij onderhoud welke tevens kostenbesparend is.