Contact gegevens:

Direct Sun Service
Kleiwerf 143
2405 HT Alphen aan den Rijn

Telelefoon : 0172-741501

info@directsun-schoonmaak.nl

IBAN : NL21INGB 075.69.29.636
KvK nr. 27321599
BTW nr. NL 181144013 B02


Service Zonwering Reinigen.Zonwering schoonmaken groene aanslag verwijderen markiezen en zelfs het "weer" in zonnescherm doek markies en zonneluifel krijgen wij er weer uit. Zonwering reinigen markies doek schoonmaken is door onze ervaring en gebruik van de juiste middelen geen probleem.

Uw zonwering reinigen markiezen schoonmaken zonneschermdoek en zonneluifel reinigen wij door heel Nederland zonder extra (voorrij) kosten.

Schoonmaken van zonwering, reinigen markiezen of zonnescherm heel Nederland betaalt dezelfde prijs. Dus betaalt u niet meer dan uw markies of zonnescherm laten reinigen door een lokaal bedrijf.

Binnen 24 uur na uw reiniging offerteaanvraag heeft u uw offerte per mail in huis.

Bij telefonisch contact krijgt u direct antwoord en vakkundig advies op al uw vragen.

Spoedopdrachten worden altijd binnen 3 werkdagen uitgevoerd.

Wij reinigen uw zonwering met een biologisch afbreekbaar reinigingmiddel voor een beter milieu voor nu en in de toekomst. U betaalt alleen de reinigingskosten bij tevredenheid van het behaalde proefresultaat. Ook na opdracht zit u dus niet vast aan de reinigingkosten als het eindresultaat niet naar tevredenheid is. Voor meer informatie zie pagina Werkwijze. Na het schoonmaken worden de ramen van u en eventueel aangrenzende panden gezeemd voor een totaal schoon buitenaanzicht.

Na het reinigen van uw zonwering worden alle bewegende delen ingespoten met teflonspray voor een zo soepel mogelijk lopende zonwering voor nu en in de toekomst.

Indien gewenst ontvangt u foto's welke tijdens het schoonmaken van uw zonwering zijn gemaakt.