Contact gegevens:

Direct Sun Service

Kleiwerf 143
2405 HT Alphen aan den Rijn
Tel nr. 0172-741501

Bank ING: NL30INGB068.83.86.849
KvK nr. 27321599
BTW nr. NL 181144013 B01


Werkwijze schoonmaken van zonwering.OOK NA OPDRACHT BETAALT U ALLEEN DE REINIGINGSKOSTEN BIJ TEVREDENHEID

Na uw offerteaanvraag voor het schoonmaken van zonwering, markiezen of zoonscherm ontvangt u binnen 24 uur, geheel vrijblijvend een prijsopgave voor reiniging van uw zonwering.

U betaalt alleen de reinigingskosten als u tevreden bent met het behaalde proefresultaat.

Wij reinigen eerst een deel van de zonwering waarna u kunt beslissen of het behaalde schoonmaak resultaat aan uw verwachtingen voldoet. Is dit niet het geval stoppen we met reinigen van de zonwering u betaalt €50,= (kleine vergoeding kosten) vervalt de opdracht en hoeft u de reinigingskosten niet te betalen. Is het resultaat wel naar uw zin gaan we verder en verplicht u, na reiniging, tot betaling van het gehele bedrag.

Impregneren Zonnescherm doek Markiezen

Na reiniging van uw zonwering wordt uw zonwering, markiesdoek geïmpregneerd, Dit maakt het doek vuil werend en waterafstotend en verlengd de levensduur van uw doek.

Klein onderhoud zonwering

Bij klein onderhoud worden de bewegende delen van uw zonwering ingespoten met een vuilafstotend, langdurig smeermiddel. Dit wordt vaak vergeten maar zeker niet overbodig voor een zo soepel mogelijk lopende zonwering voor nu en in de toekomst!

Groene aanslag zonneschermdoek

Als er groene aanslag op het doek zit is het raadzaam het doek voor reiniging te laten behandelen met Direct Green. Dit geeft u 40% meer resultaat na reiniging dan reiniging zonder deze voorbehandeling. Dit middel dood het organisme tot in de wortel en zal daarna mede door de impregneerlaag veel langer wegblijven omdat deze zich geheel opnieuw moet aarden.

Weer in zonweringdoek verwijderen

Binnen 10 minuten zichtbaar resultaat en binnen 20 minuten gehele verwijdering van het weer in uw markies, zonneschermdoek.

Het "weer" in zonweringdoek ontstaat door vochtigheid van uw markies, zonnescherm luifeldoek terwijl de zonwering in gesloten toestand is. U kunt hier niet altijd iets tegen doen, hoe zuinig u ook met uw buitenzonwering of markies omgaat.

Het "weer" is niet meer dan een schimmel, en dus gewoon een soort plantje. Als u er niets tegen doet zal het zich uitbreiden op uw zonneschermdoek. Net zoals onkruid in de tuin. Onkruid is te bestrijden, zo dus ook het "weer" op uw zonnescherm, markiesdoek.

VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR UW ZONWERINGDOEK EN BESPAAR.....GELD BESPARING

Reinigen van uw zonwering is vele malen goedkoper dan het vervangen van het zonwering, markiesdoek en elke buitenzonwering is het reinigen waard. Na het schoonmaken kan uw zonnescherm of markies er weer jaren tegenaan met een schoon en frisse uitstraling.

Met geringe kosten geen ergernis meer dat u thuis in de tuin zit met een zonnescherm welke nog prima werkt maar eigenlijk niet om aan te zien is.