Contact gegevens:

Direct Sun Service

Stuifzwam 7
2403HL Alphen aan den Rijn
Tel nr. 0172-741501

ABN/AMRO 54.50.33.780
KvK nr. 27321599
BTW nr. NL 181144013 B01


Werkwijze schoonmaken zonwering.OOK NA OPDRACHT BETAALT U ALLEEN DE REINIGINGKOSTEN BIJ TEVREDENHEID

Na uw offerteaanvraag voor het schoonmaken van uw zonwering, markiezen ontvangt u binnen 24 uur, geheel vrijblijvend een prijsopgave voor reiniging van uw zonwering.

U betaald alleen de reinigingkosten als u tevreden bent met het behaalde proefresultaat.

Wij reinigen eerst een deel van de zonwering waarna u kunt beslissen of het behaalde reiniging resultaat aan uw verwachtingen voldoet, is dit niet het geval stoppen we met schoonmaken en hoeft u de reinigingkosten niet te betalen. Is het resultaat wel naar uw zin gaan we verder en verplicht u, na reiniging, tot betaling van het gehele bedrag.

IMPREGNEREN

Na reiniging van uw zonwering wordt uw zonwering, markiesdoek geďmpregneerd, Dit maakt het doek vuilwerend en waterafstotend en verlengd de levensduur van uw doek.

KLEIN ONDERHOUD

Bij klein onderhoud worden de bewegende delen van uw zonwering ingespoten met een vuilafstotend, langdurig smeermiddel. Dit wordt vaak vergeten maar zeker niet overbodig voor een zo soepel mogelijk lopende zonwering voor nu en in de toekomst!

GROENE AANSLAG ZONNESCHERMDOEK

Als er groene aanslag op het doek zit is het raadzaam het doek voor reiniging te laten behandelen met Direct Green. Dit geeft u 40% meer resultaat na reiniging dan reiniging zonder deze voorbehandeling. Dit middel dood het organisme tot in de wortel en zal daarna mede door de impregneerlaag veel langer wegblijven omdat deze zich geheel opnieuw moet aarden.

WEER PLEKKEN IN UW ZONWERINGDOEK BESTRIJDEN

Binnen 10 minuten zichtbaar resultaat en binnen 20 minuten gehele verwijdering van het weer in uw markies, zonneschermdoek.

Het "weer" in uw zonweringdoek ontstaat door vochtigheid van uw markies, zonweringdoek terwijl uw zonwering in gesloten toestand is. U kunt hier niet altijd iets tegen doen, hoe zuinig u ook met uw buitenzonwering of markies omgaat.

Het "weer" is niet meer dan een schimmel, en dus gewoon een soort plantje. Als u er niets tegen doet zal het zich uitbreiden op uw zonneschermdoek. Net zoals onkruid in de tuin. Onkruid is te bestrijden, zo dus ook het "weer" op uw zonnescherm, markiesdoek.

VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR UW ZONWERINGDOEK EN BESPAAR.....GELD BESPARING

Reinigen van uw zonwering is vele malen goedkoper dan het vervangen van het zonwering, markiesdoek en elke buitenzonwering is het reinigen waard. Na het schoonmaken kan uw zonnescherm of markies er weer jaren tegenaan met een schoon en frisse uitstraling.

Met geringe kosten geen ergernis meer dat u thuis in de tuin zit met een zonnescherm welke nog prima werkt maar eigenlijk niet om aan te zien is.