Contact gegevens:

Direct Sun Service
Kleiwerf 143
2405 HT Alphen aan den Rijn

Telelefoon : 0172-741501

info@directsun-schoonmaak.nl

IBAN : NL21INGB 075.69.29.636
KvK nr. 27321599
BTW nr. NL 181144013 B02


Werkwijze Zonwering Schoonmaken.OOK NA OPDRACHT BETAALT U ALLEEN DE REINIGINGSKOSTEN BIJ TEVREDENHEID

Uw zonnescherm laten reinigen markiezen doek schoonmaken van zonwering of zonneluifel bespaart. Binnen 24 uur een gespecificeerde prijsopgave voor het reiniging van zonwering of markies.

U betaalt alleen de reinigingskosten als u tevreden bent met het behaalde proefresultaat.

Wij reinigen ter plaatse eerst een deel van uw zonwering. U geeft aan of het behaalde schoonmaak resultaat naar tevredenheid is. NIET tevreden? We stoppen met reinigen u betaalt € 60,= (kleine vergoeding gemaakte kosten) en vervalt de opdracht en verdere reiniging kosten. WEL tevreden, we gaan verder met reinigen van uw markies of zonnescherm en verplicht u tot betaling van het gehele bedrag. Zo weet u vooraf of u achteraf tevreden zal zijn, zonder risico.

Impregneren Zonnescherm doek Markiezen

Na reiniging van uw zonwering wordt uw zonwering, markiesdoek geïmpregneerd, Dit maakt het doek vuil werend en waterafstotend en verlengd de levensduur van uw doek.

Klein onderhoud zonwering

Bij klein onderhoud worden de bewegende delen van uw zonwering ingespoten met een vuilafstotend, langdurig smeermiddel. Dit wordt vaak vergeten maar zeker niet overbodig voor een zo soepel mogelijk lopende zonwering voor nu en in de toekomst!

Groene aanslag zonneschermdoek

Als er groene aanslag op het doek zit is het raadzaam het doek voor reiniging te laten behandelen met Direct Green. Dit geeft u 40% meer resultaat na reiniging dan reiniging zonder deze voorbehandeling. Dit middel dood het organisme tot in de wortel en zal daarna mede door de impregneerlaag veel langer wegblijven omdat deze zich geheel opnieuw moet aarden.

Weer in zonweringdoek verwijderen

Binnen 10 minuten zichtbaar resultaat en binnen 20 minuten gehele verwijdering van het weer in uw markies, zonneschermdoek.

Het "weer" in zonweringdoek ontstaat door vochtigheid van uw markies, zonnescherm luifeldoek terwijl de zonwering in gesloten toestand is. U kunt hier niet altijd iets tegen doen, hoe zuinig u ook met uw buitenzonwering of markies omgaat.

Het "weer" is niet meer dan een schimmel, en dus gewoon een soort plantje. Als u er niets tegen doet zal het zich uitbreiden op uw zonneschermdoek. Net zoals onkruid in de tuin. Onkruid is te bestrijden, zo dus ook het "weer" op uw zonnescherm, markiesdoek.

VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR UW ZONWERINGDOEK EN BESPAAR.....GELD BESPARING

Reinigen van uw zonwering is vele malen goedkoper dan het vervangen van het zonwering, markiesdoek en elke buitenzonwering is het reinigen waard. Na het schoonmaken kan uw zonnescherm of markies er weer jaren tegenaan met een schoon en frisse uitstraling.

Met geringe kosten geen ergernis meer dat u thuis in de tuin zit met een zonnescherm welke nog prima werkt maar eigenlijk niet om aan te zien is.